Телефон диспетчерської служби (цілодобово)

(05136)55560

НОВИНИ

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ КП ТВКГ

ШАНОВНІ  СПОЖИВАЧІ   КП  ТВКГ!

Просимо терміново вжити заходів з оплати існуючої заборгованості за спожиті послуги водопостачання, водовідведення та теплопостачання.
           КП  ТВКГ  розпочато роботи з обмеження водопостачання та водовідведення особам, які мають заборгованість за спожиті комунальні послуги. 
            Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» з 1 травня 2019 року виконавець комунальних послуг має право обмежувати (припиняти) надання відповідної комунальної послуги споживачу у разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги.
            Відновлення комунальної послуги буде здійснюватися за умови повного погашення заборгованості і за рахунок споживача комунальних послуг.
            Додатково повідомляємо, що діючим законодавством передбачено припинення надання субсидії споживачам, які мають заборгованості за комунальні послуги більше одного місяця.
             КП ТВКГ звертається до споживачів з проханням терміново погасити заборгованість, вчасно сплачувати за спожиті послуги, щоб уникнути відключення від водопостачання та водовідведення за існуючу заборгованість та подальших витрат по відновленню послуг.

Споживачі, які допустили заборгованість  в період дії карантину, можуть звернутися з заявою в КП  ТВКГ та укласти договір реструктуризації заборгованості (вул. Дружби народів, 8,  1 –й поверх, каб. №5, довідки за  тел. 5-62-23).
              З усіх питань можна звернутися до служби взаєморозрахунків з абонентами КП ТВКГ за адресою: вул. Дружби народів, 8, 1 –й поверх. 
 Телефони для запитів:  5-46-02, 5-78-51.

 Підприємством готуються списки боржників, які будуть оприлюднені у порядку, визначеному чинним законодавством України.

Заздалегідь вдячні за порозуміння!