Телефон диспетчерської служби (цілодобово)

(05136)55560

НОВИНИ

До уваги усіх категорій Споживачів (крім населення)!

Рекомендуємо Вам,  терміново звернутись до КП ТВКГ,  з метою переукладення договорів на послуги  з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що діятимуть з 01.03.2022 року, типові форми яких, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 05.07.2021 року №690 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України №85 від 02.02.2022 року.

Для укладення договору з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення суб’єкти господарювання - юридичні особи та фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності, фізичні особи-громадяни, які займаються підприємницькою (комерційною) діяльністю, релігійні організації, повинні надати до  відділу договірної та претензійної роботи КП ТВКГ наступні документи:

  1. Заява на ім'я директора підприємства про наміри укласти , переукласти договір на надання послуг. У заяві зазначити повну юридичну та фактичну адреси об'єкту, по якому є намір укласти договір, номери контактних телефонів та відповідальних осіб (зразок заяви на веб – сайті kptvkg.com.ua )
  2. Свідоцтво про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності та/або витяг з ЄДР підприємств та організацій України, ТОВ, приватного підприємства чи про реєстрацію інших форм господарювання – ксерокопіяДля фізичних осіб-громадян – копія паспорта та ідентифікаційного коду (стор. 1,2,3,4,11).
  3. Свідоцтво про реєстрацію платника податків (за наявності) – ксерокопія.
  4. Витяг з ЄДР про реєстрацію речових прав на нерухоме майно та/або свідоцтво про право на власність або договір купівлі, оренди об’єкту господарювання – ксерокопія.
  5. Cтатут підприємства чи установи – ксерокопія.
  6. Технічні умови на приєднання до централізованих систем водопостачання та водовідведення м. Южноукраїнськ – ксерокопія.
  7. Довідкові дані про кількість працюючих на об'єкті та його цільове призначення для складання нормативного розрахунку обсягів водоспоживання та водовідведення.

      Ознайомитись з типовою формою договору можна на сайті підприємства за посиланням:   kptvkg.com.ua

Додатково повідомляємо, що згідно Закону України «Про житлово-комунальні послуги» необґрунтована відмова споживача від укладання договору  є підставою для припинення  в односторонньому порядку виконавцем надання  відповідної комунальної послуги такому споживачу.

  Для отримання необхідної інформації, Ви можете звернутися до:

відділу договірної та претензійної роботи КП ТВКГ за тел. (05136) 5-62-23,

вул. Дружби народів 8,  1 – й поверх каб. №5, 4-й поверх каб. №11: 

            Первинний прийом здійснюється щодня з 8:00 до 17:00, обідня перерва з 12:00 до 13:00.

            Видача договорів здійснюється за попереднім повідомленням в телефонному режимі.

            Тел. юридичного відділу. (05136) 5-87-38;

            Тел.  відділу збуту. (05136) 5-63-38.

 АДМІНІСТРАЦІЯ КП ТВКГ